Kontraktor Wiring Elektrik

Kontraktor Wiring Elektrik Berdaftar

Kami adalah syarikat kontraktor elektrik yang berdaftar dengan Suruhanjaya Tenaga (ST), TNB, CIDB dan MOF

Menyediakan perkhidmatan wiring elektrik untuk rumah, kedai, pejabat sekitar Selangor dan Kuala Lumpur.

Mempunyai lesen sebagai kontraktor elektrik berdaftar untuk menjalankan kerja pemasangan meter elektrik.

Berpengalaman dalam menjalankan kerja pendawaian elektrik dan permohonan meter tnb.

wiring elektrik

Kami adalah syarikat kontraktor yang mempunyai lesen untuk menjalankan kerja-kerja elektrik. Berpengalaman dalam kerja wiring elektrik Rumah & Pejabat di sekitar Selangor dan Kuala Lumpur.

Kami menawarkan perkhidmatan wiring elektrik daripada pekerja yang berpengalaman serta mempunyai kelayakan dalam bidang elektrik.

Berpengalaman dalam kerja-kerja pendawaian elektrik Rumah dan Pejabat di sekitar Selangor dan Kuala Lumpur.

Baca lagi: Perkhidmatan Wiring Elektrik

pasang meter tnb

Kami adalah syarikat kontraktor elektrik berlesen yang berdaftar dengan Suruhanjaya Tenaga dan Tenaga Nasional Berhad (TNB) dalam menyediakan perkhidmatan untuk pemasangan meter TNB di sekitar Selangor dan Kuala Lumpur.

Mempunyai lesen kontraktor elektrik yang berdaftar dengan Suruhanjaya Tenaga dan TNB.

Kontraktor elektrik yang mempunyai pengalaman selama 10 tahun dalam menguruskan permohonan meter elektrik di sekitar Selangor dan Kuala Lumpur.

Baca lagi: Permohonan Meter TNB

harga pendawaian elektrik

Harga pendawaian elektrik adalah menjadi faktor utama dalam keputusan memilih kontraktor yang akan melakukan kerja pendawaian.

Harga pendawaian elektrik secara am adalah bergantung pada skop kerja yang perlu dilakukan serta bahan dan jenama barang yang digunakan.

Memilih kontraktor pendawaian elektrik yang berkelayakan juga adalah amat penting bagi mengelakkan berlakunya kemalangan renjatan elektrik.

Baca lagi: Harga Pendawaian Elektrik

kontraktor elektrik berdaftar

Kos pemasangan meter tnb adalah berbeza bergantung pada jenis permohonan meter sama ada bekalan meter 1 fasa atau meter 3 fasa.

Terdapat dua pembayaran yang perlu dibuat iaitu pembayaran kepada kontraktor yang menguruskan permohonan meter dan juga pembayaran ke TNB.

Pembayaran kepada kontraktor kebiasaannya bergantung pada skop kerja pemasangan lengkap yang perlu dilakukan sebelum permohonan boleh dibuat ke TNB.

Baca lagi: Kos Pemasangan Meter TNB

meter tnb

Terdapat dua jenis permohonan meter elektrik iaitu meter 1 fasa dan meter 3 fasa sama ada untuk kegunaan domestik atau komersial.

Domestik adalah kategori untuk rumah kediaman dan komersial pula adalah kategori untuk perniagaan.

Untuk permohonan baru lantikan kontraktor elektrik berdaftar Suruhanjaya Tenaga adalah diperlukan bagi menguruskankan pemasangan meter TNB.

Baca lagi: Cara Permohonan Meter

Kami adalah syarikat kontraktor elektrik berdaftar yang menyediakan perkhidmatan wiring elektrik di sekitar Selangor dan Kuala Lumpur. Tawaran menarik dan sebut harga percuma.

Sila Hubungi

 
019-333 0577
 
019-226 6232