Kontraktor Elektrik Berdaftar Suruhanjaya Tenaga

Kristal Maya Resources

Kristal Maya Resources adalah syarikat kontraktor elektrik bumiputera yang berdaftar dengan Suruhanjaya Tenaga (ST), CIDB dan MOF

km-team
km-team-2

Syarikat Elektrik Berdaftar

Perniagaan utama yang dijalankan adalah kontraktor berkenaan kerja-kerja elektrik dan mekanikal. Telah memulakan perniagaan sejak Jun 2010 dengan menggunakan nama perniagaan Kristal Maya Resources. Kualiti perkhidmatan adalah asas utama syarikat untuk terus berjaya serta berdaya saing.

Mempunyai pengalaman menjalankan kerja-kerja elektrik, pemasangan meter elektrik TNB, pasang lampu, pasang kipas di sekitar Selangor dan Kuala Lumpur.

Syarikat Berdaftar Cidb

Kontraktor berdaftar Cidb yang menjalankan kerja pendawaian elektrik rumah dan bangunan komersial.

Mempunyai pengalaman menjalankan kerja-kerja pendawaian elektrik di sekitar Selangor dan Kuala Lumpur.

kristal maya team

Misi Syarikat

Mengfokuskan atas keupayaan kerja dan mensasarkan syarikat untuk masa depan yang cerah dalam bidang perniagaan dan perkhidmatan kepada pencapaian yang lebih tinggi.

Visi Syarikat

Menjadi sebuah syarikat bumiputera yang berdaya maju dalam bidang perkhidmatan dan mengekalkan keseluruhan komitmen kearah kecemerlangan dalam menjalankan perniagaan.

Kontraktor Elektrik Berdaftar

Lesen ST
Lesen CIDB
Kami adalah syarikat kontraktor yang menyediakan perkhidmatan wiring elektrik dan kerja-kerja pemasangan meter TNB. Perkhidmatan di sekitar Selangor dan Kuala Lumpur. Tawaran menarik dan sebut harga percuma.

Sila Hubungi

 
019-226 6232