• Hubungi kami
  • 019-226 6232
  • Email kami
  • info@kristalmaya.com.my

Kontraktor Elektrik Berdaftar dengan Suruhanjaya Tenaga

Team Kristal Maya

Team Kristal Maya

Kontraktor Elektrik Berdaftar Dengan Suruhanjaya Tenaga

Kristal Maya Resources adalah sebuah syarikat kontraktor bumiputera yang berdaftar dengan Suruhanjaya Tenaga (ST), CIDB dan Kementerian Kewangan. Mempunyai pengalaman menjalankan kerja-kerja elektrik, pemasangan meter elektrik TNB, pasang lampu, pasang kipas di sekitar Selangor dan Kuala Lumpur.

Berpengalaman menjalankan kerja-kerja pendawaian elektrik untuk rumah kediaman, pejabat, premis perniagaan, sektor swasta dan kerajaan.

Tentang Kami

Kristal Maya Resources adalah sebuah syarikat milik penuh bumiputera. Perniagaan utama yang dijalankan adalah kontraktor berkenaan kerja-kerja elektrik dan mekanikal.

Latar Belakang

Telah memulakan perniagaan sejak Jun 2010 dengan menggunakan nama perniagaan Kristal Maya Resources. Kualiti perkhidmatan adalah asas utama syarikat untuk terus berjaya serta berdaya saing.

Misi Syarikat

Mengfokuskan atas keupayaan kerja dan mensasarkan syarikat untuk masa depan yang cerah dalam bidang perniagaan dan perkhidmatan kepada pencapaian yang lebih tinggi.

Visi Syarikat

Menjadi sebuah syarikat bumiputera yang berdaya maju dalam bidang perkhidmatan dan mengekalkan keseluruhan komitmen kearah kecemerlangan dalam menjalankan perniagaan.

Sebut Harga Percuma

Untuk pertanyaan dan sebutharga percuma
Sila Hubungi kami sekarang!
019-226 6232
Atau klik untuk chat melalui Whatsapp
019-226 6232