Memasang Exhaust Fan Shah Alam

Membekal dan Memasang Exhaust Fan

Kerja-kerja membekal dan memasang exhaust fan di rumah kediaman area Shah Alam.

Pendawaian elektrik exhaust fan menggunakan kabel 1.5mm l/d aksesori

Memasang Exhaust Fan Shah Alam

Exhaust fan lengkap dipasang bersama bingkai alumanium dan wall vent fan.

pasang exhaust fan

Exhaust Fan

Anda boleh mewujudkan sistem pertahanan untuk rumah anda dengan memasang kipas ekzos yang berguna di dalam ruang dalaman yang kecil dan lembap.

Contoh adalah seperti bilik mandi dan dapur, kerana ia membantu menyedut udara panas, bau dan kelembapan yang tidak diingini dari dalam bilik.

Kipas-kipas ini juga mewujudkan pengaliran dan pengalihudaraan di dalam bilik yang lebih baik.

Dengan sistem pengalihudaraan yang berkesan, udara yang tercemar dapat dikeluarkan manakala udara bersih dapat ditarik untuk menyediakan persekitaran yang sihat dan selesa.

Rumah anda boleh bermanfaat daripada sistem pengalihudaraan yang baik dari segi kawalan udara. penyahbauan, pengekalan tahap kelembapan, penyingkiran bahan pencemar, dan penyediaan peredaran udara yang berkesan.

Memilih Kipas Ekzos Yang Betul

Ruang adalah fakta yang paling penting dalam memilih dan memasang kipas ekzos. Peruntukkan ruang yang sesuai adalah penting untuk pemasangan kipas ventilasi di rumah anda.

Sama ada anda mencari kipas ekzos ceiling mounted (dipasang pada siling), wall mounted (dipasang di dinding), ataupun glass mounted (dipasang atas kaca), anda perlu pastikan terdapat ruang yang cukup dengan sedikit ruang tambahan di sekitar mounting point pada permukaan yang dipilih.

Ruang yang diperlukan untuk pemasangan kipas ekzos bergantung kepada saiz kipas ekzos, tetapi ruang pemasangan mestilah bersamaan dengan ketinggian dan lebar peralatan supaya ia sesuai dan tepat.

Pemasangan kipas ekzos di dapur dan bilik mandi adalah sangat penting.

Ia adalah kerana ruang ini dengan susun atur dan reka bentuk terkini, tidak mempunyai banyak tingkap, dan perlu menggalakkan penghasilan pengalihudaraan yang lebih baik.

Bergantung kepada saiz ruang kediaman, satu atau lebih kipas ekzos mungkin diperlukan.

Memasang Exhaust Fan

Kami menyediakan perkhidmatan memasang exhaust fan. Sila Hubungi Kami.